S63 mPT #3: CUZ BABY TONIGHT 3
|
![]() Registered Senior Member Mai-ia-hii!
Mai-ia-huu! Mai-ia-ha! Mai-ia-haha! Mai-ia-hii! Mai-ia-huu! Mai-ia-ha! Mai-ia-haha! Mai-ia-hii! Mai-ia-huu! Mai-ia-ha! Mai-ia-haha! Mai-ia-hii! Mai-ia-huu! Mai-ia-ha! Mai-ia-haha! Alo? Salut! Sunt eu, un haiduc Și te rog, iubirea mea Primeşte, fericirea Alo? Alo! Sunt eu, Picasso Ţi-am dat beep Și sunt voinic Dar să ştii nu-ţi cer nimic Vrei să pleci dar Nu mă, nu mă iei Nu mă, nu mă iei Nu mă, nu mă, nu mă iei Chipul tău şi dragostea din tei Mi-amintesc de ochii tăi Vrei să pleci dar Nu mă, nu mă iei Nu mă, nu mă iei Nu mă, nu mă, nu mă iei Chipul tău şi dragostea din tei Mi-amintesc de ochii tăi Te sun, sa-ţi spun Ce simt acum Alo, iubirea mea Sunt eu, fericirea Alo? Alo! Sunt iarăşi eu, Picasso Ţi-am dat beep Și sunt voinic Dar să ştii nu-ţi cer nimic Vrei să pleci dar Nu mă, nu mă iei Nu mă, nu mă iei Nu mă, nu mă, nu mă iei Chipul tău şi dragostea din tei Mi-amintesc de ochii tăi Vrei să pleci dar Nu mă, nu mă iei Nu mă, nu mă iei Nu mă, nu mă, nu mă iei Chipul tău şi dragostea din tei Mi-amintesc de ochii tăi Mai-ia-hii! Mai-ia-huu! Mai-ia-ha! Mai-ia-haha! Mai-ia-hii! Mai-ia-huu! Mai-ia-ha! Mai-ia-haha! Mai-ia-hii! Mai-ia-huu! Mai-ia-ha! Mai-ia-haha! Mai-ia-hii! Mai-ia-huu! Mai-ia-ha! Mai-ia-haha! Vrei să pleci dar Nu mă, nu mă iei, Nu mă, nu mă iei, Nu mă, nu mă, nu mă iei! Chipul tău şi dragostea din tei Mi-amintesc de ochii tăi Vrei să pleci dar Nu mă, nu mă iei, Nu mă, nu mă iei, Nu mă, nu mă, nu mă iei! Chipul tău şi dragostea din tei Mi-amintesc de ochii tăi (Vasily will not apologize for this!) ![]() |
« Next Oldest | Next Newest »
|
Users browsing this thread: |
1 Guest(s) |